Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij De Bewindvoerster bent u verzekerd van veilig, verantwoord financieel beheer dat erop gericht is uw financiële situatie zo stabiel mogelijk te krijgen. Met ons team van goed geschoolde medewerkers, bewindvoerders en ondersteuners die aan de opleidingseisen van de wet voldoen, is uw financiële toekomst bij ons in veilige handen. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze cliënten en werken nauw samen met eventueel betrokken hulpverleners. Samenwerking is een belangrijk kenmerk van onze werkwijze. Een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor behoort tot de mogelijkheden, mocht u zich zorgen maken of iets niet volledig begrijpen, dan zijn wij er om dingen te verhelderen. Duidelijke communicatie staat bij De Bewindvoerster hoog in het vaandel, onze cliënten worden bij intake geïnformeerd over wat hun rechten en plichten zijn en wat ze mogen verwachten van De Bewindvoerster. U krijgt van ons direct bij de intake een informatiekaart waar telefoonnummers, procedures en veel voorkomende vragen in één oogopslag te vinden zijn voor u. bovendien zijn wij ruim telefonisch bereikbaar en kunt u voor korte vragen altijd binnenlopen op ons kantoor. Mocht u desondanks toch een klacht hebben over De Bewindvoerster dan kunt u gebruikmaken van onze klachtenprocedure.

Intern gaan wij voor continuïteit, kwaliteit, een goede werksfeer en klanttevredenheid.

Kernwaarden in de bedrijfsvoering van De Bewindvoerster.

 

 1. Continuïteit
  De balans tussen inkomsten en uitgaven moet te allen tijde stabiel zijn. We werken met budgetten, rekeningen moeten worden betaald en inkomsten moeten binnen komen. Door beide posten altijd in de gaten te houden, zorgt De Bewindvoerster voor een gezonde financiële situatie die het voortbestaan van de eigen onderneming veiligstelt.
 2. Kwaliteit
  Onze dienstverlening is veilig en verantwoord door de kennis en ervaring van al onze medewerkers. De Bewindvoerster is lid van de Brancheorganisatie voor Professionele bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI). Wij zijn gehouden aan de regels die de wet stelt aan professionele bewindvoerders en daarvoor wordt er een jaarlijkse audit uitgevoerd door een bevoegd accountant. Op deze manier is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Wij houden ons aan de tarieven die het LOVCK vaststelt.
 3. Werksfeer
  Onze medewerkers zijn betrokken en verantwoordelijk, plezier in het werk is een belangrijke pijler van ons bedrijf. Meedenken, ideeën voor het voetlicht brengen, oog voor effectiviteit houden en continu streven naar kwaliteitsverbetering zorgen ervoor dat de werksfeer binnen De Bewindvoerster kan worden omschreven als ambitieus, kwalitatief hoogstaand en gericht op klanttevredenheid.
 4. Klanttevredenheid
  De bedrijfsvoering van De Bewindvoerster is gericht op onze klanten. Zijn zij tevreden, dan kunnen wij tevreden zijn. Door een ruime telefonische bereikbaarheid, goede communicatie met ketenpartners en cliënten en ruimte voor persoonlijk contact, scoren we hoog op klanttevredenheid. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen, dan gaan wij hierover heel graag met u in gesprek. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid gebruik te maken van onze klachtenprocedure.

Door open met elkaar te communiceren binnen het bedrijf en elkaar met respect en op basis van gelijkwaardigheid te behandelen realiseren wij deze taakstelling. Onze werkzaamheden leggen we vast in werkprocessen, we hebben oog voor heldere communicatie en streven naar uniformiteit in ons handelen. We houden oog voor elkaar als collega’s en reageren adequaat op veranderingen in de sector. De Bewindvoerster heeft in contact met cliënten, hulpverleners én elkaar als collega oog voor het menselijk aspect.

Film - Wat is bewindvoering?

Soms kan het gebeuren dat u de financiën niet zelf meer kan beheren. Dit kan komen door geldproblemen of een lichamelijke of geestelijke beperking. U wilt graag hulp zoeken, maar weet niet goed waar te beginnen en wat bewindvoering precies inhoudt. Daarom hebben we een korte animatiefilm gemaakt, die ongeveer twee minuten duurt. In dit filmpje vertellen we wie we zijn, wat we doen en wat bewindvoering is. Op deze manier hopen we het één en ander te verduidelijken. Mochten er nog vragen zijn of wilt u graag een gesprek met één van onze collega’s? Dan kunt u contact met ons opnemen. Aarzel niet, wij staan graag voor u klaar!